Vinyasa yoga 

"Soepel sterk en ontspannen in je dagelijks leven"

Wil je ook zo graag soepel en tegelijkertijd sterk en ontspannen zijn? In het hier en nu blijven met ontspannen schouders? Een soepele ruggengraat hebben?

Wat kun je verwachten van Vinyasa Yoga?

Souplesse

Ik was niet altijd sterk en ontspannen en aan het wegdromen. Door mijn overmatige lenigheid miste ik veerkracht. Dit veranderde toen ik met Vinyasa yoga begon. Sterker worden en echte souplesse vanuit kracht laten ontstaan is mij gelukt. Vanuit die veerkracht van het lichaam blijf ik ontspannen en ook in moeilijke situaties aanwezig in het hier en nu. 

De voordelen van Vinyasa Yoga op een rijtje

  • Het is de methode om sterk en soepel te worden.
  • Je leert het geheim van ontspannen bewegen.
  • Je gaat met beide voeten op de grond staan.
  • Wat er ook gebeurt in je leven, je blijft ontspannen.
  • Het is de oplossing voor jouw drukke bestaan.
  • Daarnaast ga je s ’nachts altijd lekker slapen.

Hoi, mijn naam is Femy, ik ben 30 jaar en woon in Amsterdam. Ik werk als docent op een middelbare school in Amsterdam. Ik heb sinds mijn 23e dansles van Sabouschka en de afgelopen paar jaar ook yogales. De lessen van Sabouschka zijn erg waardevol voor mij, ze zijn een vast anker in mijn week en ik put er veel plezier, ontspanning en energie uit! Sabouschka onderscheidt zich van andere yoga docenten doordat ze heel veel aandacht heeft voor de opbouw van de houdingen, waardoor je vanzelf beter naar je lichaam luistert en onderzoekt wat wel en niet goed voelt. Ik voel bij Sabouschka echt de vrijheid om iets niet of iets anders te doen. Met het vertrouwen dat dat ook gewoon oké is. Zij zorgt ervoor dat haar leerlingen niet over hun grenzen heen gaan. Maar zij helpt je ook bij het opzoeken van die grenzen, op een bewuste manier.
Sabouschka’s persoonlijke aanpak en goede oog voor lichaamshouding maken haar uniek.

Femy, docent middelbaar onderwijs

Ik vind je lessen pittig, in combinatie met vloeiende bewegingen. Ik ben geen yoga expert, ik ben meer aan het onderzoeken wat ik graag wil doen omdat ik gestopt ben met volleybal. Jouw lessen vind ik fijn, met een goede sfeer.

Antje, functioneel applicatiebeheerder

Ontspannen je dagelijks leven tegemoet en een soepel en sterk lichaam. Wil je dat ook? Kom dan meedoen en schrijf je nog vandaag in.

Je hoeft niet soepel te zijn om aan yoga te beginnen!

Wil je sterk en soepel zijn? Het geheim van ontspannen bewegen ontrafelen? 

Doe dan mee met de lessen Vinyasa yoga.